www.elllobregat.com
El Barça presenta el projecte ‘Socis fem Penya’ a les Federacions del Baix Llobregat
Ampliar

El Barça presenta el projecte ‘Socis fem Penya’ a les Federacions del Baix Llobregat

miércoles 06 de mayo de 2015, 17:20h
El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, presideix la trobada celebrada al municipi de Vallirana
"El moviment penyístic del F.C Barcelona és tot un referent a Europa i són molts els clubs que intenten inspirar-se en aquest model". Amb aquestes paraules, el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha posat en valor el col·lectiu de penyes -que dóna suport a l'entitat arreu del territori català, però també a nivell internacional- durant la trobada que el club ha celebrat a Vallirana amb la Federació de Penyes del Baix Llobregat. Un suport que, encara es fa més palès, quan l'equip es troba a un partit de la lliga, a un pas de la final de Champions i classificats per la final de Copa. "Estem travessant tant en el tema esportiu, econòmic com social", afegia. Tot i això, cal dotar a les penyes d’instruments i d’actius perquè aquests col•lectius siguin atractius de cara als socis que encaren no s’han decidit a formar part de cap penya blaugrana.

Amb aquest objectiu, el Barça ha presentat a les penyes del Baix Llobregat el projecte ‘Socis fem Penya’ en aquest acte presidit pel president del club, Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. La màxima representació del club mostra la importància d’aquest projecte que permetrà dotar d’instruments a les penyes, fet que els farà més atractius de cara el públic.

‘Socis fem Penya’ està emmarcada en el conegut Projecte Penyes Segle XXI que ja fa un lustre que es va començar a desenvolupar per elevar la marca de les ‘penyes’. Des d’aleshores, aquesta estratègia del club ha facilitat l’autogestió de cadascun dels col•lectius, gràcies, en gran part, a la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

En aquest sentit, la Federació comarcal institucionalitza i dóna veu, de moment, a 28 penyes del Baix Llobregat, repartides per tot el territori, i que agrupen a 4.708 penyistes, 1.177 dels quals són socis del Barça.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios