www.elllobregat.com
Un miler de persones participen a la XXIV Milla Urbana i VI Solidària de Santa Eulàlia
Ampliar

Un miler de persones participen a la XXIV Milla Urbana i VI Solidària de Santa Eulàlia

viernes 08 de mayo de 2015, 11:20h
1.810 euros, 800 litres de llet i oli i 15 caixes de productes bàsics aniran a parar a les famíles més necessitades de L'Hospitalet
El primer de maig és el dia, reivindicatiu i festiu, de tots els treballadors; la festa dels sindicats que surten al carrer en lluita pels drets laborals dels que tenen feina i per fomentar l’ocupació dels que no en tenen. Amb la crisis, l’1 de maig s’ha trobat amb l’auge de nous conceptes, noves situacions, nous contextos: la pobresa energètica –ja a l’agenda política- o el fet que molts treballadors continuen en situacions vulnerables tot i tenir feina són un exemple. Per aquest motiu, i tot i que les xifres comencen a ser optimistes, cal seguir lluitant per les famílies amb més necessitats; i des de tots els fronts. En aquest sentit, l’esport és una perfecta excusa.

L’Hospitalet ha celebrat la seva XXIV Milla Urbana, la Vi amb caràcter solidari, de Santa Eulàlia. La tradicional prova ha aprofitat la festivitat de l’1 de maig per recórrer els carrers del barri amb una finalitat cooperativa. Amb la col•laboració i patrocini de Bluespace, companyia de lloguer de trasters amb bona presència al territori (el ‘self storage obert a 2002 a L’Hospitalet va ser el primer de tota Espanya), la Milla ha permès a Asomobe i a Creu Roja porta a terme la campanya ‘Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil’, amb la qual han pogut organitzar un recapte gràcies a la bona participació de la prova. Fins a 1.092 ciutadans van córrer pels carrers de Santa eulàlia per aportar un total de 1.810 euros, 800 litres de llet i oli i 15 caixes de productes bàsics com cereals, pasta i llegums. Tot el recapte anirà íntegrament a ajudar a les famílies més necessitades de L’Hospitalet.

Pel que fa la part esportiva, Míriam Ortiz, Isabel Rodríguez i Inna Lebedieva van ser les guanyadores de la prova a la categoria femenina. Marc Alcalà, Brahim Fateh i Anas El Idrissi, a la masculina.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios