www.elllobregat.com
Marín torna a reivindicar el soterrament de les vies a L’Hospitalet
Ampliar

Marín torna a reivindicar el soterrament de les vies a L’Hospitalet

viernes 08 de mayo de 2015, 17:33h

L’alcaldessa de la ciutat demana fets més enllà de les promeses del Ministeri de Foment

“Més enllà de tants anuncis i promeses, és hora de passar de les paraules als fets i que el Ministeri executi d’una vegada per totes els projectes compromesos amb institucions i ciutadania”. Així de contundent s’ha mostrat l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, en resposta a l’anunci de la ministra de Foment, Ana Pastor, d’invertir 400 milions d’euros a la xarxa de Rodalies. Núria Marín ha tornat a demanar l’execució de les principals infraestructures pendents a la ciutat, entre la que destaca el soterrament de les vies i la remodelació de l’estació de Bellvitge-Gornal.

Són projectes que demana la ciutat, però també Catalunya, tal i com va reconèixer Pere Macias, portaveu adjunt de CiU al Congrès, en una recent entrevista a El Llobregat: “L’intercanviador de la Torrassa és la infraestructura més important del Baix Llobregat i L’Hospitalet. En aquest mateix sentit, s’ha pronunciat l’alcaldessa: “Estem davant d’un projecte estratègic que va més enllà de la ciutat, és un projecte de país. El sistema de Rodalies no podrà ser competitiu i tenir més capacitat sense l’execució del túnel de l’Hospitalet”, ha dit Marín.

Segons l’alcaldessa de la segona ciutat més gran de Catalunya, notablement esquerdada per la xarxa de rodalies de tren, creu que el soterrament i la resta de millores són clau pel desenvolupament econòmic de la ciutat i la creació d’ocupació tant a L’Hospitalet com a la resta de la zona metropolitana. En aquest sentit, veu aquests projectes com una acceleració per sortir abans de la crisis.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios