www.elllobregat.com
El ‘Clica a les 5 estacions de FGC’ ja té el seu primer guanyador
Ampliar

El ‘Clica a les 5 estacions de FGC’ ja té el seu primer guanyador

martes 12 de mayo de 2015, 10:05h
El president de l’entitat, Enric Ticó, ha fet entrega del forfet ATOTANEU 6.0 per a la pròxima temporada
L’Àlex Colomer, un amant dels esports en general i, en concret, de l’esquí, ha estat el primer guanyador del repte ‘Clica a les 5 estacions de FGC’. Usuari habitual, segons ha reconegut, de les pistes del grup, Colomer ha rebut de mans del president de l’entitat, Enric Ticó, un forfet ATOTANEU 6.0 per gaudir a la pròxima temporada 2015-2016.

Per tal de promocionar les activitats de neu i muntanya, tant a nivell mundial com local, FGC va posar en marxa el concurs “Clica a les 5 estacions de FGC”, competició que va tenir lloc del 5 de desembre de 2014 al 30 de març de 2015.

La competició va néixer amb l’objectiu de reptar els esquiadors de les 5 estacions d’esqui del Grup perquè registressin la seva activitat a les estacions a través de Skitude, una plataforma de monitorització, gamificació i compartició d’experiències d’esquí, snowboard i esports de neu a l’aire lliure, oberta a la participació de totes aquelles persones que estimen la neu i la muntanya, a través d’un conjunt d’aplicacions mòbils disponibles per smartphones Android i iOS.

Totes aquelles persones que van pujar tracks i/o fotografies de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé van entrar en el sorteig d’un premi: un forfet de temporada temporada ATOTANEU 6.0 per a la temporada vinent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios