www.elllobregat.com
 (Foto: Arxiu)
(Foto: Arxiu)

Sant Boi selecciona dotze projectes empresarials per formar part del CoBoi Innova

martes 12 de mayo de 2015, 10:31h
La iniciativa municipal té l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i l’economia social a la vegada que s’ocupen espais buits de titularitat pública
Noves idees, nous projectes, noves experiències, però amb un denominador comú: valor social i sostenibilitat econòmica. L’Ajuntament de Sant Boi reforça el seu programa CoBoi Innova amb dotze noves candidatures que han estat seleccionades, d’entre les quinze que es van presentar. La dotzena de projectes participaran, doncs, a la primera fase del programa on rebran formació i assessorament tècnic, després que el jurat valorés, en un primer filtre, l’impacte social, la viabilitat econòmica, la coherència de la proposta i el grau d’innovació social de cadascuna de les candidatures.

Tant l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, com el primer tinent d’alcalde, José A. Carcelén, ha destacat el valor públic i l’interès de les persones que hi ha darrere de cada projecte, després d’una trobada per conèixer de primera mà cadascuna de les iniciatives empresarials.

Amb aquestes, el programa CoBoi torna a donar un noi impuls per tal d’afavorir l’emprenedoria i l’economia social, però també per dinamitzar espais públics que actualment el consistori té en desús. I és que, l’Ajuntament cedirà aquests espais als projectes finalistes. Abans, però, les candidatures seleccionades participaran en tallers de co-creació per acabar de perfilar les diferents propostes, rebran el suport d'una persona especialitzada en projectes d'economia social i es realitzarà un seguiment en la seva posada en marxa.

Entre les candidatures presentades destaquen les iniciatives relacionades amb la gestió de l'oci infantil i familiar, la dinamització de l'activitat comunitària i l'economia local, el disseny, el reciclatge i la promoció de l'ús de la bicicleta, entre altres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios