www.elllobregat.com

A Castelldefels, ha arribat l’hora

viernes 15 de mayo de 2015, 04:50h
Després de quatre anys en què la ciutat ha viscut immersa en un forat negre propiciat per la manca d’acció i l’absència d’idees del govern municipal del PP, després de quatre anys en que Castelldefels ha estat arraconada per l’acció d’un alcalde més preocupat en la seva carrera política que en procurar el benestar dels seus conciutadans i conciutadanes, fins al punt de sostenir-se en un trànsfuga; després d’un mandat caracteritzat per la seva voluntat de dictar i no d’escoltar; després de tot això ha arribat l’hora.
El 24 de maig serà el moment de dir “adéu” a l’alcalde del PP i l’alcalde d’uns pocs i dir hola a María Miranda, ara candidata del PSC i, a partir del 24 de maig, l’alcaldessa de totes i de tots, si així ho decideixes.

Ha arribat l’hora de que la gent torni a estar en el centre de les preocupacions del govern municipal, de que torni a ser la protagonista dels seus projectes. I això ho garenteix María Miranda, que vol fer més per les persones, perquè les persones som qui fem les ciutats. Per això el seu objectiu és el benestar i el progrés de la ciutadania. L’educació, la salut, els serveis socials, la cultura o l’habitatge han de tornar a ser prioritàries, amb propostes com ara impulsar la construcció de l’ambulatori amb els serveis necessaris i el quart institut, la remodelació del Poliesportiu Can Roca, la construcció d’un nou espai cultural, cívic i esportiu a la platja i la creació d’habitatge assequible de lloguer, especialment per als més joves i gent gran.

La reactivació deconòmica i l’impuls del mercat laboral és el seu principal repte. María Miranda vol fer més per l’ocupació, vol afavorir l’activitat empresarial i comercial, donant suport als emprenedors i impulsant polítiques actives. I ho vol fer amb propostes concretes, res de fum: la creació de l’Escola Municipal de Segones Oportunitats per a persones amb dificultats per a la inserció laboral, la reactivació de la zona industrial, amb l’aposta perquè Castelldefels sigui una destinació turística de qualitat, que uneixi patrimoni, gastronomia i platja.

María Miranda vol fer més per la cohesió perquè Castelldefels marxi a una sola velocitat i ningú es quedi al furgó de cua. Vol impulsar un pla de xoc per a les famílies en risc d’exclusió, reconvertir l’Oficina Local d’Habitatge en finestreta única contra els desnonaments, reactivar el pla de barris de Vista Alegre i crear un centre de dia per a les persones grans amb necessitats especials. I també vol fer un Castelldefels net, segur i ben conservat. Més net i millor conservat amb un pla de xoc consensuat amb els agents veïnals; més segur, recuperant la policia de barri i creant una taula de coordinació amb la ciutadania. Per tot això, ha arribat l’hora. Per tot això, cal tot el nostre suport a María Miranda, la futura alcaldessa de totes i de tots. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios