www.elllobregat.com

Il·lusiona’t!

Por Jordi Garcia Mas
viernes 15 de mayo de 2015, 04:53h
Davant d’un projecte de poble, l’ajuntament actual no construeix. Davant de grans reptes de millores per St Boi, l’ajuntament actual no respon. Davant les demandes dels Santboians i Santboianes, l’ajuntament no escolta.
Ha arribat l’hora de donar la veu als ciutadans, de donar la força al canvi, d’apostar per les persones que tenen un projecte de construcció i integració.

Durant aquests darrers mesos hem escoltat a més de 5.000 Santboians i Santboianes i hem visitat a més de 100 entitats. D’aquestes trobades i converses podem extreure’n un resultat significatiu de les mancances i necessitats reals de St Boi. El nostre equip i jo volem servir a St Boi des de l’alcaldia amb esperit d’esforç, de generositat i humilitat , no des d’un lloc privilegiat i llunyà al ciutadà. Tenim propostes de millora, de canvi i de renovació, no volem guanyar per uns quants, volem guanyar per les 83.000 persones que formem St Boi. Coneixem bé el nostre poble, som conscients que tenim un greu problema amb l’elevada taxa d’atur, amb la neteja, amb el manteniment dels parcs infantils, amb els radars, amb l’incivisme, amb el soroll, amb la manca de comerç local, amb els accessos d’entrada i sortida de St Boi, amb l’elevat preu de l’IBI...ja n’hi ha prou!

Senyors i senyores em presento per ser el vostre alcalde, l’alcalde del canvi. Tenim idees i propostes i les volem portar a terme! La nostra força ets tu, fes-ho possible. Comencem a treballar pel St Boi que et mereixes! Il·lusiona’t amb aquest gran repte, suma’t al canvi.. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios