www.elllobregat.com
L’artista Rosa Tardiu exposa a L’Hospitalet per lluitar contra la ceguera evitable al tercer món
Ampliar

L’artista Rosa Tardiu exposa a L’Hospitalet per lluitar contra la ceguera evitable al tercer món

viernes 22 de mayo de 2015, 17:16h

Una retrospectiva de l’obra de Tardiu serà la protagonista a la sala d’art Espacio 120 de L’Hospitalet per recaptar fons a favor de la Fundació Ulls del món

La cultura no és només art, no és només entreteniment. La cultura pot ser una eina de inclusió social o, entre tantes coses, com el cas que ara ens preocupa, una via solidària. Des d’aquest 21 de maig i fins el 21 de juny, l’artista Rosa Tardiu exposarà a la sala d’art Espacio 120 de L’Hospitalet una retrospectiva de la seva obra amb fins solidaris.

El motiu és la lluita contra la ceguesa evitable una malaltia que a Occident té fàcil solució però que, al tercer món, continua sent un problema per moltíssimes persones que perden la visió normalment per cataractes, defectes refractius o patologies infeccioses. Per aquest motiu, part del recapte de les obres venudes en aquest mes d’exposició anirà a parar a la Fundació Ulls del món, amb la que col·labora l’artista.

Ulls del món, amb seu a Barcelona, va ser creada al 2001 de la mà de Rafael Ribó i Borja Corcóstegui i compta actualment amb una xarxa de 700 voluntaris d’especialitats ben diverses com oftalmòlegs, instrumentistes, optometristes, anestesistes, tècnics d’equipaments, entre d’altres.

El British School celebra una nova Festa Major Solidària

Just a l’altre costat del territori, a Castelldefels, el British School of Barcelona, ubicat a la ciutat costanera del Baix, torna a celebrar la seva ja coneguda Festa Major Solidària, un acte també per recaptar fons per una entitat sense ànim de lucre.

L’escollida d’enguany ha estat la Fundació ‘Al Agua sin Limitaciones’, una entitat que lluita per brindar a persones amb algun tipus de discapacitat l’oportunitat de practicar activitats lúdiques a les que no acostumen a tenir accés.

La festa serà aquest 23 de maig a les instal·lacions d’aquest col·legi que busca l’excel·lència dels seus alumnes a partir de l’educació britànica que es brinda. Entre els participants es sortejarà la conducció d’un Jaguar durant un cap de setmana complet.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios