www.elllobregat.com
En perill 128 llocs de treball de la planta de General Cable a Abrera
Ampliar

En perill 128 llocs de treball de la planta de General Cable a Abrera

martes 26 de mayo de 2015, 19:10h
CCOO rebutja el pla d’ajust plantejat per la companyia que vol fer fora a 290 treballadors de les diferents plantes a Catalunya
El mal del cap laboral que viuen els treballadors de General Cable no s’atura. Després d’assumir un ajust salarial l’any 2012 i després de fer fora a 200 treballadors al 2010, General Cable continua amb els ajustos a totes les plantes de Catalunya. Entre elles, la d’Abrera on perillen fins a 128 llocs de treball.

Per la seva part, CCOO d’Indústria de Catalunya ha rebutjat el pla d’ajust que vol aplicar la multinacional perquè entén que és una mesura desproporcionada. De fet, ha exigit a la companyia que obri un procés de negociació que garanteixi l’ocupació i la continuïtat del projecte i, per tant, que retiri els acomiadaments dels seus plans. I és que l’actual pla podria fer fora, en total, a 290 persones de les diferents plantes catalanes, un terç del total de la plantilla a Catalunya: 128 a Abrera, 140 a Manlleu, 10 a Montcada i Reixach i 15 a les oficines centrals de Barcelona.

Actualment, la multinacional –de les més importants en fabricació de cable- compta amb 4.500 treballadores a tot el món amb un volum de negoci superior a 1.100 milions d’euros anuals. De fet, és l’empresa líder al mercat de cables de la Península Ibèrica, dada que contradiu la seva intenció de reduir la plantilla, a més, d’aquesta manera tan dràstica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios