www.elllobregat.com
La ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica arriba al Parlament
Ampliar

La ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica arriba al Parlament

miércoles 27 de mayo de 2015, 16:51h
Les diferents entitats i organitzacions adherides a la ILP habitatge aconsegueixen les 50.000 signatures necessàries per perquè la llei sigui tramitada al Parlament

Els desnonaments han estat un dels drames d’aquesta crisis que encara colpeja a la ciutadania. A falta de canvis en la legislació nacional, les mobilitzacions ciutadanes i, també, mesures a nivell local –processos de mediació o sancions a entitats bancàries- han aconseguit les úniques bones notícies al voltant d’aquest tema que, insistim, continua sense resoldre’s. Novament, la ciutadania ho torna a intentar amb una ILP contra els desnonaments i contra la pobresa energètica, l’altre qüestió nascuda aquests darrers anys i que pateixen milers de famílies. De fet, l’Àrea Metropolitana de Barcelona ja ha iniciat mesures per intentar evitar el tall de subministrament, sobretot, a les èpoques més fredes.

Amb tot, no és suficient i la qüestió arribarà demà al Parlament. Les diferents entitats i organitzacions adherides a la ILP Habitatge, contra els desnonaments i la pobresa energètica, es donaran cita demà al poder legislatiu català per realitzar una entrada simbòlica de la ILP al Parlament, després d’aconseguir les 50.000 signatures necessàries perquè la ILP pugui ser tramitada. Així serà una vegada l’Institut d’Estadística (IDESCAT) faci el recompte oficial.

A més de la convocatòria, els portaveus de la ILP activaran l’anomenat ‘Comptador de la vergonya’ a pa portada del web www.ilphabitatge.cat. Així es podrà seguir el recompte dels 43 desnonaments i els 443 talls de subministrament que, segons les entitats, es produeixen cada dia.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios