www.elllobregat.com
Núria Marín presenta el full de ruta de L’Hospitalet per a la pròxima legislatura
Ampliar

Núria Marín presenta el full de ruta de L’Hospitalet per a la pròxima legislatura

miércoles 27 de mayo de 2015, 19:55h
L’alcaldessa de L’Hospitalet reitera que la primera opció és reeditar el pacte de govern amb ICV-EUiA i inicia amb ells la ronda de contactes
Justícia social; fomentar l’atracció d’empreses per generar ocupació; millorar la convivència a L’Hospitalet o incidir en la necessitat d’impulsar les infraestructures pendents. Aquests són alguns dels punts fonamentals que l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha marcat com a full de ruta per a la pròxima legislatura. Un línia continuista, òbviament, però que compta amb reivindicacions de projectes pendents com el túnel ferroviari de L’H i l’accessibilitat de l’estació de Bellvitge que es podrien aconseguir en aquesta legislatura. A més, Marín assegura que aprofundirà en la transparència, la cultura participativa i la qualitat democràtica, entre d’altres, implementant l’Open Government (Govern Obert).

Amb aquests punts, l’alcaldessa de la segona ciutat més important de Catalunya ha iniciat aquesta tarda la ronda de contactes amb els partits polítics municipals. I ha començat, prova de la seva intenció, amb ICV-EUiA-Pirates.cat que serà el primer i l’únic en fer-ho avui mateix. D’aquesta manera, tot apunta a que el PSC, sense majoria absoluta, arribarà a un acord amb els ecologistes que permetrà reeditar el pacte de govern de la darrera legislatura. En aquest sentit, Marín ja ha manifestat en diverses ocasions que repetir el mencionat pacte és la seva prioritat i la primera opció “perquè ha donat un bon resultat i s’han pogut fer bones polítiques progressistes i de servei a la ciutadania.

L’aposta per aquesta coalició és tan clara que, segons fonts oficials del partit, de no prosperar, Núria Marín preferiria governar en minoria i arribar a pactes puntuals amb les diferents formacions amb representació al consistori hospitalent. Recordem que, després de les eleccions municipals de diumenge, al ple hi haurà vuit grups municipals amb 11 regidors del PSC, primera força clarament; 4 de Ciutadans; 3 d’ICV-EUiA-Piratas.cat; 3 del PP; 2 d’ERC; 2 de Guanyem i un representant de CiU i altre de les CUP.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
1 comentarios