www.elllobregat.com

L’Hospitalet obre una nova convocatòria per a 26 llocs de feina

viernes 29 de mayo de 2015, 09:43h

El període d’inscripció serà del 2 al 4 de juny i es farà a través de la web www.dinamitzaciolocallh.cat

En el marc del pla Xarxa de governs locals, l’Ajuntament de L’Hospitalet donarà feina a 26 persones més que es trobin, actualment, a l’atur. En concret, els perfils convocats són 9 auxiliars administratius, 6 tècnics auxiliars com a informadors i 11 places d’ordenances, aquestes últimes destinades a persones de més de 45 anys, col·lectiu que ha trobat, des de fa mesos, el suport del consistori.

El període d’inscripció es farà de manera telemàtica i s’obrirà dimarts, 2 de juny de 2015, per mitjà del web www.dinamitzaciolocallh.cat, i romandrà obert fins al 4 de juny a les 13 hores. Excepcionalment, es podrà fer la inscripció de manera presencial el mateix 4 de juny de 9 a 12 hores a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació (carretera del Mig, 85-87, de L’Hospitalet).

Els dies 5 i 8 de juny s’haurà de portar la documentació requerida per al llocs de treball a excepció dels corresponents a ordenances, per als quals no serà necessari. La llista provisional d’admesos i no admesos es farà pública el dimarts 16 de juny i la llista definitiva es publicarà el 25 de juny. El sorteig de les places se celebrarà el divendres 26 de juny, data en què es farà públic el resultat. La contractació es durà a terme a començament del mes de juliol i fins a final de desembre de 2015.

El nou impuls a l’ocupació ha estat possible gràcies a una doble línia de finançament de la Diputació de Barcelona: el pla de Suport a la reactivació econòmica i foment de l’ocupació local i el pla de Suport a l’economia productiva local.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios