www.elllobregat.com
El Mobile World Congress no es toca
Ampliar

El Mobile World Congress no es toca

martes 02 de junio de 2015, 17:27h
Ada Colau dóna suport a la continuïtat del congrés de telefonia mòbil més important del món a L’Hospitalet i acaba amb la incertesa generada després de la seva victòria electoral
La més que probable alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, cap de llista de Barcelona en Comú, ha acabat avui amb aquest flaire d’incertesa generat –després del 24 de maig- al voltant del Mobile World Congres, el congrés de telefonia mòbil més important del món que cada any envaeix la zona metropolitana amb les últimes novetats del sector. Una incertesa que té més de rumor i de por a una nova formació política que no pas arguments sòlids. De fet, la proposta de revisar la subvenció de la capital catalana a la Fórmula 1, per exemple, es va traduir en un “perilla la Fórmula 1”. Davant d'aquesta guerra retòrica, Colau ha volgut posar punt i final a la discussió al voltant del MWC, el qual no es toca.

Barcelona en Comú ha donat aquest matí suport a la continuïtat del certamen durant la signatura de la proposta de renovació que l’Ajuntament de Barcelona oferirà als organitzadors del MWC i que vol assegurar la cita tecnològica a L’Hospitalet fins el 2023.

L’encara alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat l’encarregat de signar el document durant un acte on ha estat present la que serà la seva successora, Ada Colau, així com la resta de formacions que han obtingut representació a les darreres eleccions municipals.

D’altra banda, Barcelona en Comú lluitarà, segons han avançat, per la millora de les condicions dels treballadors que participen durant el MWC així com perquè el benefici del congrés es noti al conjunt de la ciutat comtal.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios