www.elllobregat.com
Renfe reforça el transport a la platja de Castelldefels
Ampliar

Renfe reforça el transport a la platja de Castelldefels

miércoles 10 de junio de 2015, 16:33h
La nova programació, que es mantindrà fins el 27 de setembre, assegura una freqüència mitjana de quatre trens per hora a les franges de majors desplaçaments

Castelldefels ha estat l’únic municipi del Baix Llobregat en rebre el distintiu de qualitat ‘bandera blava’ que premia la qualitat de les platges a nivell internacional. Conegut el veredicte per aquest any, els serveis es readapten com, en aquest cas, el transport. Renfe ha confirmat que augmentarà l’oferta del servei de rodalies a l’estació de Platja de Castelldefels de la línea R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzaran tant en els serveis direcció Barcelona com en direcció sud, el que permetrà facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia (Gavà, Sitges o Vilanova i la Geltrú). En direcció sud, entre les 10:00 i les 13:00 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona seran un total de nou noves freqüències entre les 16:00 i les 20:00 hores. D’aquesta manera es duplicarà el número de trens en aquesta franja horària per a la tornada cap a la ciutat comtal.

Amb tot, s’aconsegueix la xifra quatre trens per hora, amb l’objectiu de facilitar el retorn dels usuaris de rodalies que es vulguin desplaçar a les platges del municipi metropolità més meridional.

Territori i Sostenibilitat reforcen la R1 i RG1 durant l’estiu

Territori i Sostenibilitat reforça aquest estiu l’oferta dels serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu d’atendre l’augment de la demanda durant el període vacacional. D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte, dia 13, i de dilluns, dia 15, les línies de la Rodalia de Girona reforcen les connexions amb els trens que arriben a la costa. A partir d’aquest dissabte i fins al 13 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb 6 freqüències (3 per sentit) durant tots els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant Maresme-Costa Barcelona amb les comarques gironines.

A més, a la línia del Maresme, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol i Canet de Mar. En aquest cas s’amplia el recorregut de 3 trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios