www.elllobregat.com
Molins de Rei, més a prop de tenir el nou institut Lluís de Requesens
Ampliar

Molins de Rei, més a prop de tenir el nou institut Lluís de Requesens

miércoles 10 de junio de 2015, 17:15h

La Generalitat inicia les obres de construcció del nou centre educatiu que comptarà amb quatre línies d’ESO i dues aules de Batxillerat

El barri del Canal ja pot veure els primers avenços del que serà el nou institut Lluís de Requesens de Molins de Rei. Complint, de moment, el calendari previst, l’empresa adjudicatària de la Generalitat de Catalunya ha començat les obres de construcció del nou centre educatiu –amb el perímetre de la zona i les primeres tasques al sòl- que aportarà al municipi quatre línies d’Educació Secundària Obligatòria i dues aules més de Batxillerat.

Serà, però, a partir del setembre de 2016 després de 14 mesos d’obres a la zona que començaven aquesta setmana. “Estem molt satisfets perquè l’inici de les obres comença dins dels terminis previstos”, ha dit l’alcalde en funcions de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, durant la visita que els responsables del departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament han fet a la zona on creixerà el nou institut. “Sempre són més dificultosos els tràmits urbanístics i administratius que no pas l’execució de les obres, perquè quan entren les màquines a treballar ja no paren”, ha dit, per la seva part, el director de serveis territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat.

D’aquesta manera, s’entén que es complirà el calendari per gaudir del nou institut pel curs 2016-2017. El nou Lluís de Requesens tindrà dues plantes amb un total de 40 aules després d’una inversió del govern autonòmic de 4,31 milions en l’execució de l’obra que es sumaran als 432.000 euros de la redacció dels projectes i als 500.000 euros que ja havia aportat l’Ajuntament per acondicionar l’entorn.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios