www.elllobregat.com
Sant Boi embogeix pel comerç local
Ampliar

Sant Boi embogeix pel comerç local

miércoles 10 de junio de 2015, 18:07h

La ciutat celebra els dies 12 i 13 els Dies Bojos amb ofertes comercials i de restauració que es complementen amb activitats al carrer

Promocionar l’economia local. Aquest és el principal objectiu de la que ja és la quarta edició dels Dies Bojos de Sant Boi. La ciutat celebra aquest divendres i dissabte 12 i 13 de juny una nova convocatòria amb ofertes de tot tipus que aniran complementades amb tot un ventall d’activitats al carrer. Des de comerços i restauradors, fins a hotels, concessionaris de cotxes, cinemes, museus i els complexos esportius de la ciutat, entre d’altres, els Dies Bojos han aconseguit abraçar tots els sectors de l’economia local per tal que es puguin gaudir de descomptes tant si vols gaudir de la cultura local com si prefereixes canviar-te el cotxe.

Com a novetat, enguany alguns comerços i restaurants regalaran la compra o la degustació de l’apat amb el que s’ha anomenat Degusta Sant Boi l’àpat: els establiments adherits a la campanya retornaran l’import de la compra/àpat en vals. D’altra banda, els mercats de Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa sortejaran les compres gratis; els hotels NH, Hostal Rambla i El Castell ofereixen habitacions a 15 euros (taxes no incloses); els complexos esportius fan la matrícula gratuïta; els cinemes Can Castellet fan el 2x1; alguns dels bars i restaurants del Gremi d'Hostaleria fan el "canya + tapa" entre molts dels descomptes.

Les ofertes arriben, fins i tot, a l’estacionament. Els aparcaments municipals oferiran 2 hores d'estacionament gratuït (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi) i la benzinera Repsol Can Calderon farà un rentat gratuït per proveïment de 50 euros de carburant durant l'horari de 6 a 22 h. Per últim un 2x1 al museu Can Barraquer, Termes Romanes i Torre Benviure completa la llista d’ofertes a la ciutat.

A banda de les ofertes comercials i de restauració, el programa preveu la celebració d'activitats al carrer. Així, el 12 de juny (divendres) es faran dues desfilades de moda a la plaça del Mercat Vell i al carrer Montmany, a les 18.30 h. El mateix dia 12, el col·lectiu We Art organitza un mercat de handmadea la plaça del Mercat Vell, de 17 a 21 h. El dia 13, el complex esportiu Àccura Sant Boi organitza, a les 11.30 h, una masterclassde zumba i body combat.

Gràcies a aquest còctel que combina la promoció de l’economia local amb activitats d’esbarjo al carrer, la iniciativa s’ha consolidat com una de les cites comercials de l’any. Prova d’això és que, des del 2012, any que es va estrenar, s’ha celebrat de manera ininterrompuda.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios