www.elllobregat.com
Els vespres santboians es passen enmig de la natura
Ampliar

Els vespres santboians es passen enmig de la natura

jueves 18 de junio de 2015, 12:57h
L’Ajuntament inicia aquest 20 de juny una programació d’activitats lúdiques i educatives per promoure la natura

Des d’aquest 20 de juny i fins el 5 de setembre, els Vespres d’Estiu a Can Julià permetran gaudir de la darrera part del dia en un ambient natural com és l’entorn de la rehabilitada masia convertida en el Centre d’interpretació del riu Llobregat. L’Ajuntament de Sant Boi presenta una programació d’activitats lúdiques i educatives amb aquest objectiu de promoure el coneixement de la natura.

La primera de les activitats programades està prevista per al dia 20 de juny, a partir de les 22h. Inclou la projecció del documental "La filla del farer", al voltant dels 150 anys de l'encesa dels primers fars a Catalunya, i un concert a càrrec del grup Els Sirgadors amb temes relacionats amb la vida dels riu on no falta l'humor i la ironia. A l'acte, assistiran els familiars directes del darrer faroner del far de l'illa de Buda (delta de l'Ebre).

Els "vespres" continuaran el dissabte 11 de juliol, amb un taller d'animacions i experiments per saber tot el necessari per ser un bon investigador: Què cal fer per ser científic?. El dia 5 de setembre finalitzarà la programació amb l'activitat Des d'Arquímedes fins a Einstein, un espectacle que pretén estimular l'interès per la història de la ciència amb una gran dosi de diversió. Aquestes dues sessions començaran a les 20 h i comptaran amb les explicacions del divulgador de TV3 David Jiménez.



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios