www.elllobregat.com
DISTRICTE ECONÒMIC - El present metropolità de L’Hospitalet
Ampliar

DISTRICTE ECONÒMIC - El present metropolità de L’Hospitalet

miércoles 24 de junio de 2015, 00:59h
Part de l’èxit de la marca L’Hospitalet es degut al desenvolupament del Districte Econòmic.
Aquesta zona d’activitat econòmica, que també s’inclouen en el Pla de l’Àrea Metropolitana tot i no ser pròpiament industrial, ha impulsat a la ciutat gràcies a tancar acords amb empreses de primer nivell que ja estan ubicades al nou Districte Econòmic: Puig, Nissan, Caprabo, Gallina Blanca, Olympus, Werfen, Filmax o MRW.

D’aquesta manera, la zona més meridional de L’Hospitalet ha donat un canvi notable respecte fa una dècada amb l’execució de la primera fase del PDU entre Ildefons Cerdà i la plaça Europa, convertida ja en nexe neuràlgic de la ciutat. Aquesta transformació es nota a la vista de la ciutadania, però també a les dades: actualment el Districte Econòmic concentra el 40,37% dels llocs de feina de L’Hospitalet, és a dir, uns 32.500 llocs de treball localitzats.

Amb 200 hectàrees, és la zona de la ciutat que més empreses grans i mitjanes concentra, estadística que anirà a l’alça amb la segona fase del PDU que vol allargar el projecte fins a la zona del riu Llobregat. Pel que fa el Pla, L’Hospitalet es beneficiarà amb 2,27 milions d’euros que rebrà l’Ajuntament, la patronal AEBALL i l’AEP.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios