www.elllobregat.com
Caprabo crea 200 llocs de treball posant en relleu els productes de proximitat en els supermercats
Ampliar

Caprabo crea 200 llocs de treball posant en relleu els productes de proximitat en els supermercats

Por Dayana García Blas
miércoles 24 de junio de 2015, 01:05h
La companyia de distribució genera ocupació amb les 36 noves franquícies obertes. El 40% de les hortalisses i verdures provenen del Baix Llobregat en gran part
L’empresa Caprabo, amb seu a L’Hospitalet, suma 36 franquícies als 321 supermercats que té en tota Catalunya, on té pràcticament el 90% del seu negoci, a més de Navarra. Amb un pla d’expansió, la companyia que representa el supermercat urbà i de proximitat ja ha generat 200 llocs de feina i la incorporació d’onze mil metros quadrats de superfície comercial en xarxa amb una inversió d’uns 5 milions d’euros.

Aquest any 2015, Caprabo aposta per continuar amb l’apertura de franquícies amb una previsió de 20 supermercats més. Segons Claudio Estévez, director de franquícies de la marca, “les dades ens conviden a ser optimistes de cara al futur immediat”. I és que les vendes s’han incrementat en un 11% durant el 2014.

Productes de proximitat
En els darrers anys, Caprabo ha introduït 1.500 referències en els seus supermercats, procedents de 224 petits productors i de 26 de cooperatives agràries de Catalunya. Els productes de proximitat a Caprabo superen els 23 milions de facturació, un 15% per sobre de la previsió. Això vol dir que els productes d’aquestes franquícies van molt en sintonia amb els del Parc Agrari, destacat pels aliments km0. Concretament, Caprabo ha volgut introduir els productes de proximitat de cada comunitat catalana en les botigues que els hi pertoca.

Per l’acció, l’entitat ha rebut el segell oficial de “Venda de Proximitat”. En aquest sentit, el 40% de les hortalisses i les verdures provenen, en gran part, del Baix Llobregat.

Innovació, qualitat i varietat
A més de l’augment en facturació, l’experiència de Caprabo en la distribució alimentaria i la transformació dels supermercats en botigues de nova generació es veu reflectida en la crescuda dels clients: un 11% més.

També unes 120 franquícies han estat redissenyades per potenciar els valors tradicionals del comerç, exposar més productes als lineals i oferir innovació, qualitat i varietat en un únic espai. Caprabo preveu invertir més de 80 milions, fins al 2016, en la reformes smart de les botigues.

En l’actualitat, el consumidor que compra en els nous supermercats adquireix un 15% en productes frescos, un 20% en les verdures i fruites, i un 34% en el pa.

L’oferta comercial es combina fomentant l’estalvi del client oferint productes de proximitat, frescos i de marca pròpia com Eroski, Eroski Basic, Belle, Seleqtia, Natur i Sannia, amb un millor assortiment i promocions. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios