www.elllobregat.com
Sant Boi comença la remodelació del Mercat de la Muntanyeta
Ampliar

Sant Boi comença la remodelació del Mercat de la Muntanyeta

Por Dayana García Blas
Sant Boi inicia la reforma del Mercat de la Muntanyeta, un dels principis nexes comercials de la ciutat i, de retruc, remodelarà tot el seu entorn en una de les primeres iniciatives del nou govern.
L’Ajuntament del municipi finançarà les obres, gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i a la comercialització dels nous espais. A més, tindrà el suport econòmic de LIDL que aportarà 650.000 euros. El nou espai promourà el comerç i es consolidarà com un dels pols principals de l’eix comercial a la ciutat.

La reforma es centrarà en modernitzar la façana del Mercat, donar-li més llum a l’espai i visibilitat. L’equipament comercial comptarà amb una oficina d’expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional, i amb locals que estaran a la façana de la plaça. També, hi haurà un aparcament públic del mercat on es controlarà l’accés del vehicles per activar la rotació.

La sala de vendes del Mercat i l’aparcament plata -1 tancaran del 26 de juliol fins al 31 d’agost, i es reobrirà el servei l’1 de setembre. Per tant, s’interromprà l’activitat al Mercat només durant la temporada d’estiu. Segons ha estipulat l’administració municipal de Sant Boi, les obres tenen previst finalitzar la primavera de l’any 2016.

LIDL, col•laborador del projecte, ampliarà les seves instal•lacions per tal d’obrir 7 parades d’alimentació que es sumaran a les 20 d’actuals. En quant a afectacions del serveis per obres, el supermercat tancarà del 2 d’agost al 9 de setembre, i l’aparcament una mica abans, l’1 de juliol. No obstant, es reobriran les portes de tot plegat el 10 de setembre.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(2)

+
0 comentarios