www.elllobregat.com
Un estiu multiesportiu al Canal Olímpic de Catalunya
Ampliar

Un estiu multiesportiu al Canal Olímpic de Catalunya

miércoles 24 de junio de 2015, 03:56h
Del 22 de juny al 10 de setembre, l’equipament acostarà l’esport als nois i noies acollint 22 casals diferents
Un any més amb l’arribada de l’estiu, el Canal Olímpic de Catalunya ja té a punt l’àmplia i variada oferta de casals pensats perquè els més petits gaudeixin de les vacances practicant esport i es relacionin amb altres nois i noies. Dos casals infantils –un d’ells en anglès-, un de multiesportiu i 19 de temàtics ompliran d’activitat les instal•lacions del Canal des del 22 de juny fins el 10 de setembre.

Les inscripcions per participar en els diferents casals, que estan oberts a infants a partir de 3 anys, ja estan obertes tant per als abonats del Canal com als que no ho són, i la reserva es pot tramitar de manera presencial o online a través del web www.canalolimpic.cat.

Tal com fa per Nadal o per Setmana Santa, el Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels, posa a disposició dels més petits els 450.000m2 de què disposa aquest equipament de la Generalitat de Catalunya per oferir un programa molt variat d’estades on la pràctica de l’esport és la gran protagonista, al costat d’altres activitats culturals o artístiques.

Així, els infants podran combatre la calor en el casal infantil, on podran fer manualitats, tallers, jocs de psicomotricitat, jocs de mímica, contes, etc. mentre es refresquen en la piscina descoberta, o bé aprendre l’anglès al mateix temps que participen en tallers i activitats esportives al casal ‘kids & us’.

Un altra opció és inscriure’s en el casal multiesport, que reuneix tots els esports que es poden fer al Canal Olímpic de Catalunya, amb la novetat del wakeboard, i finalment es pot optar per algun del 19 casals temàtics centrats en una única activitat: triatló, pàdel, futbol, pitch & putt, vela, esquí nàutic i wake, paddle surf (sup), patinatge, motos elèctriques, cuina, circ, dance, art, arquitectura, moda i maquillatge, experiments, fotografia, màgia i estudi. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se al correu electrònic [email protected] o trucar al 674848516.

Amb aquesta oferta de casals d’estiu, un de les més multitudinàries del país, el Canal Olímpic de Catalunya manté la seva aposta pel foment de l’activitat poliesportiva amb una creixent oferta d’espais i serveis per a tots els públics que l’han convertit en un complex multiesportiu de referència al país i en el primer destí turístic familiar del Baix Llobregat.

D’aquesta manera, compleix amb el doble objectiu de fomentar l’esport infantil i juvenil, i donar suport a les federacions que tenen participació de forma directa o indirecta al Canal. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios