www.elllobregat.com
Dissabte en família a la planta de Seat de Martorell
Ampliar

Dissabte en família a la planta de Seat de Martorell

lunes 29 de junio de 2015, 12:15h
Milers de treballadors de la planta de Seat a Martorell, l’empresa més important del Baix Llobregat, han visitat aquest dissabte l’enorme factoria d’automoció, a més, amb la companyia de les seves famílies al que s’ha anomenat ‘Seat Family Day’.


Efectivament, d’això es tractava, de passar el dia en família per aprimar la relació entre els treballadors i les seves famílies i l’empresa: “Per nosaltres aquest esdeveniment és molt important perquè reforça el vincle especial que els treballadors, i les seves famílies, tenen amb Seat”, deia el responsable de Desenvolupament de Personal de Recursos Humans de Seat, Markus Schmaderer.

Més enllà de veure la gran cadena de muntatge d’aquestes màquines perfectes de la carretera, treballadors i acompanyants han pogut conèixer tots els racons de la fàbrica, a més, de poder ensenyar als més propers el propi lloc de treball. El taller de muntatge, el centre tècnic, la secció de pintures en són només un exemple de la grandiloqüent planta de Martorell. Fins i tot s’ha pogut veure el despatx del president de Seat, Jürgen Stackmann.

I com els principals protagonistes no només eres els treballadors, sinó també els fills i filles que els acompanyaven, Seat va organitzar activitats per totes les edats: des de scalextric a una zona de lleure habilitada fins al ‘test drive’ del Leon X-PERIENCE. Amb tot, la jornada va servir perquè alguns dels més petits acabessin exclamant que de gran “vull treballar a Seat”.




¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios