www.elllobregat.com
La segona marxa de l'atur ja va recórrer més de cent quilòmetres l'any passat | Arxiu
Ampliar
La segona marxa de l'atur ja va recórrer més de cent quilòmetres l'any passat | Arxiu

Desenes d’entitats inicien la III Marxa contra l’Atur a Catalunya

lunes 06 de julio de 2015, 17:42h
La marxa passarà per Martorell i la planta de Seat, Abrera, Sant Vicenç dels Horts i L’Hospitalet per acabar al Parlament de Catalunya
Lluitar contra l’atur, la precarietat, la pobresa i la desigualtat. Aquestes són les espases de Damocles que apunten els nostres caps i, en definitiva, el cap de la societat que ha de seguir combatin per reduir els nivells d’aquests quatre aspectes socials. Com a mínim, aquest esperit és el que mostrarà des d’avui part de la societat civil que, novament, s’ha tirat al carrer a la que serà la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat.

Desenes d’entitats d’arreu del territori català, algunes del Baix Llobregat, han iniciat avui un recorregut de concentracions que envoltaran tota la zona metropolitana fins acabar el pròxim dijous 9 de juliol a les portes del Parlament de Catalunya. El primer dia de marxa ha començat amb una concentració a la plaça de la Vila de l’Ajuntament de Badalona, que ha estat seguida d’altres punts de protesta a Santa Coloma de Gramenet, Montacada i Granollers.

A partir de demà, agafa protagonisme la zona del Vallès amb Ripollet, Cerdanyola, Badia del Vallès, Sabadell i Terrassa com a principals ciutats. Ja al tercer dia de jornada arriba el protagonisme per a la zona baixllobregatina: el dimecres 8 de juliol, la marxa passa per Rubí (10:30 hores), Martorell (12 h.) i la seva planta de Seat (13 h.), Abrera (15 h.) i Sant Vicenç dels Horts (18 h.).

Ja al darrer dia, les diferents entitats passaran de L’Hospitalet de Llobregat (10 hores) al Complex de Can Batlló de Barcelona, per acabar a les 18 hores a la plaça Sant Jaume i, una hora més tard, a les portes del Parlament de Catalunya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios