www.elllobregat.com

Els TEDAX desactiven una granada de mà al polígon El Pla de Molins de Rei

miércoles 08 de julio de 2015, 10:30h
La granada, trobada a l’alçada d’un desguàs, no es tractava d’un artefacte històric
Experts en desactivació d’explosius de Mossos d’Esquadra (TEDAX) han hagut d’intervenir, al polígon El Pla de Molins de Rei, per desactivar una granada de mà que un vianant va trobar a l’alçada d’un desguàs de la vila. La sorpresa encara és major tenint en compte que, tal i com va avançar el diari digital local Viu Molins de Rei, la granada no es tractava d’un artefacte històric sinó d’una granada de mà moderna.

L’avís es va donar aproximadament a les vuit del vespres, quan es va iniciar el dispositiu de seguretat per acordonar la zona. I és que la granada no tenia el seu pestell de seguretat, fet que ha obligat a detonar l’explosiu sense moviment al mateix lloc on s’havia trobat, en aquest cas, a la vorera del número 49 del carrer El Pla.

En aquest sentit, no és la primera vegada que es troba una granada de mà a la vila de Molins de Rei. A l’octubre de 2013, va ser localitzada un aparell d’aquest tipus a la zona de Can Planes per un grup de participants a La Marxeta, una prova popular d’orientació. En aquell cas, però, sí que era una granada de la Guerra Civil.

Al dispositiu, a més dels TEDAX, van participar diferents unitats de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, els Bombers i l’ADF Puigmadrona-Olorda.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios