www.elllobregat.com
Viatge en el temps a la terrassa de Can Barraquer de Sant Boi

Viatge en el temps a la terrassa de Can Barraquer de Sant Boi

jueves 09 de julio de 2015, 10:02h
Cultura i lleure es donaran cita aquest dissabte a la nit a diferents escenaris de la ciutat de Sant Boi on es podrà des de viatjar en el temps a realitzar tallers d’animacions i experiments per ser un bon científic.

D’una banda, la terrassa de Can Barraques es convertirà en un espai que transportarà a la ciutadania al període de transició del segle XIX al XX, una època marcada també per una forta crisis semblant a l’actual. Es combinaran en una mateixa vetllada sessions de cinema en 360º, una conferència sobre la llum a càrrec del divulgador científic Marc Boada, un taller de piruletes amb motius modernistes i un concert de jazz; i, el més important, de manera gratuïta i apta per a tots els públics.

Durant aquesta nit d’estiu al Museu, s'inaugurarà l'exposició Sant Boi de Llobregat, 1875-1923. La modernització d'un poble, una mostra que es podrà veure al llarg de tot l'estiu. El tema central d'aquesta nova edició és el pas d'una societat rural a una d'industrial, que ens introduirà en com era el Sant Boi de finals del segle XIX i primeres dècades del XX. La inauguració d'aquesta exposició de producció pròpia començarà a les 20.30 h i mostrarà els canvis esdevinguts en la nostra població, destacant la cultura material que es conserva en els fons del Museu. Hi haurà visites comentades a les 21.30 h i a les 23.00 h.

Per la seva part, els Vespres a Can Julià continuen el dissabte, 11 de juliol, amb un taller d'animacions i experiments per saber tot el necessari per ser un bon investigador: Què cal fer per ser científic? El dia 5 de setembre finalitzarà la programació amb l'activitat Des d'Arquimedes fins a Einstein, un espectacle que pretén estimular l'interès per la història de la ciència amb una gran dosi de diversió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios