www.elllobregat.com
Sant Andreu de la Barca apropa la cultura al barri

Sant Andreu de la Barca apropa la cultura al barri

jueves 09 de julio de 2015, 12:58h
El municipi engega la iniciativa ‘Nits musicals als barris’, una programació de tres concerts que s’oferiran al mes de juliol

Troba una alternativa a la calor sufocant d’aquest estiu passa per sortir de casa i gaudir de les activitats de les nostres ciutats. Si és amb cultura, amb música i, a més, al nostre barri, senzillament, no hi ha excusa. Amb aquest esperit d’apropar la cultura i la música a la ciutadania, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca engega aquest estiu la iniciativa ‘Nits musicals als barris’.

La regidoria de Cultura ha programat tres concerts musicals pels caps de setmana de juliol i a tres barris diferents de la ciutat. “L’objectiu és oferir bona música, propostes variades i divertides i una alternativa per a les nits d’estiu”, ha dit el nou regidor de Cultura, Juan Pablo Beas. En aquest sentit, l’11 de juliol a la plaça Federico Garcia Lorca, tocarà la formació Fuzz-On, amb una proposta de jazz rock fusió que serà la primera de les tres totals. El 18 de juliol, la programació passa al parc de la Solana, on actuarà Juan de Diego Trio; i una setmana més tard, per tancar, el cicle Cordes del Món, al parc del Palau. “Els parcs de la ciutat són ideals per acollir aquestes activitats culturals, que d’aquesta manera acostem la cultura a un col•lectiu més ampli, que sovint no accedeix a d’altres ciutats”, ha afegit Beas.

Tres parcs, tres nits i tres concerts, on la cultura i la ciutadania en seran protagonistes gràcies a aquesta nova iniciativa recuperada que segur permetrà passar millor l’estiu.



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios