www.elllobregat.com
General Cable i sindicats arriben a un pre-acord

General Cable i sindicats arriben a un pre-acord

Por Beatriz Fontseré
viernes 10 de julio de 2015, 12:18h
L'ERO es reduirà de 289 a menys d'un centenar de persones i es millorarà les indemnitzacions als treballadors afectats
La direcció de General Cable a Catalunya i el comitè sindical de les fàbriques catalanes han arribat a un pre-acord. Segons ha pogut saber El Llobregat, el principal punt que s’ha aprovat de manera inicial és que es reduirà considerablement el nombre de treballadors afectats per l’Expedient de Regulació. D’aquesta manera, ja no serien 289 les persones que perdrien la seva feina, sinó menys d’un centenar. L’altra condició que, sembla, la direcció de l’empresa està disposada a acceptar és la millora de les indemnitzacions entre els afectats per l’ERO. Segons ha explicat el secretari general de Comissions Obreres al Baix Llobregat, Toni Mora, “l’empresa estaria disposada a millorar la quantitat econòmica de les indemnitzacions per sobre del mínim que estableix la llei”.

Segons el sindicat, el pre-acord es va aconseguir ahir a la nit i ara s’ha d’aprovar per assemblea. Recordem que General Cable ha presentat aquest estiu un Expedient de Regulació d’Ocupació d’extinció de contractes que afectaria 289 persones de les tres plantes de Catalunya.

Concretament, 138 acomiadaments es produirien a Manlleu; 123, a Abrera; 14, a Montcada i Reixac i catorze acomiadaments més a les oficines centrals de Barcelona. Comissions Obreres farà públic aquest acord amb General Cable en les properes hores.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios