www.elllobregat.com

On és Junqueras?

Per Miguel Comino - Regidor a l'oposició del PSC de Sant Vicenç dels Horts

viernes 10 de julio de 2015, 13:26h
Les prioritats d’Oriol Junqueras són molt diferents a les que qualsevol polític d’esquerres hauria de tenir.


Dimecres es va aprovar al Parlament de Catalunya la primera Llei d’Igualtat entre dones i homes. Les cròniques expliquen que PP, UDC i C’s no van donar suport a alguns aspectes d’aquesta llei. Qui tampoc li va donar suport va ser el líder d’ERC, que no hi era. Dijous la ILP de mesures urgents per afrontar l’emergència habitacional i la pobresa energètica va fer un important pas endavant al Parlament, però Junqueras tampoc no hi era.

El mateix dimecres la Tercera Marxa contra l’atura, la precarietat, la pobresa i la desigualtat va passar per Sant Vicenç dels Horts, però els seus organitzadors no van poder entregar la carta reivindicativa a l’alcalde, perquè Junqueras, efectivament, no hi era; com no va ser-­hi a l’arribada d’aquesta Marxa a la porta del Parlament.

Segurament quan va planificar el seu viatge a Llatinoamèrica va obrir l’agenda i va pensar que podiamarxar (no sabem si com alcalde o com a cap de l’oposició o com a què) perquè aquí no hi havia res important a fer.

Des de Sant Vicenç dels Horts alguns ja fa temps que venim explicant que tenim un poble sense alcalde, però -­en tot cas-­ el que sembla cada vegada més evident és que a Junqueras només l’interessa el debat identitari. Males notícies per a l’esquerra.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios