www.elllobregat.com
La Fundació Pere Tarrés converteix les colònies d’estiu en unes veritables i econòmiques vacances en família
Ampliar

La Fundació Pere Tarrés converteix les colònies d’estiu en unes veritables i econòmiques vacances en família

viernes 10 de julio de 2015, 19:12h
Una parella amb un fill pot anar-se’n quatre dies, a pensió completa, i per un preu de 356 euros; del tot impossible al mercat estiuenc. Això és possible gràcies al programa de la Fundació Pere Tarrés ‘Vacances en família’, una forma divertida i econòmica de fer vacances a l’estiu.

Des del 12 de juliol i fins el 30 d’agost, la Fundació Pere Tarrés proposa 6 estades diferents amb un programa d’activitats dissenyat segons les edats de cada participant i on es combinen esport, cultura i sortides a punts d’interès de l’entorn on estan situats els allotjaments. Amb el programa “Vacances en família” infants i adults comparteixen l’esperit de les colònies d’estiu: dormir en lliteres, portar la motxilla, visitar llocs emblemàtics i fer excursions en plena natura, una gimcana o jocs de nit. A més, permet aprendre i conviure amb altres famílies amb l’enriquiment social i vivencial que això representa per a grans i petits.

Els pares comparteixen estones, activitats i converses amb altres pares i mares, mentre els infants poden jugar i divertir-se amb altres nens i nenes de la seva edat en un espai exterior i en un context formatiu dirigit per un equip d’educadors. “Gaudir de les vacances junts participant de les mateixes activitats cohesiona i enriqueix a tota la família, i encara més si es fa al costat d’altres famílies amb les que compartir i intercanviar experiències”, explica el responsable del programa “Vacances en família”, Pere Vives.

La Fundació Pere Tarrés ofereix places en 6 cases de colònies i albergs habilitades especialment per acollir les famílies i situades en un entorn natural privilegiat: La Cerdanya, El Berguedà, Bages, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Osona, Moianès i el Baix Penedès.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios