www.elllobregat.com
Els treballadors de Johnson Controls Eurosit, d'Abrera, confirmen una setmana de vaga
Ampliar

Els treballadors de Johnson Controls Eurosit, d'Abrera, confirmen una setmana de vaga

martes 14 de julio de 2015, 19:10h
CCOO dóna suport a la concentració i demana a l’empresa un pla industrial per garantir els llocs de treball en un futur

Quan es parla de recuperació econòmica i de dades optimistes s’ha de fer amb la precaució i la cautela oportuna; i Abrera és un exemple. No ha sortit d’un conflicte laboral, possiblement, el més destacat dels darrers mesos, quan ja s’ha iniciat un altre al municipi baixllobregatí. De General Cable a Johnson Controls Eurosit. Els treballadors de l’empresa proveïdora de peces d’automoció han confirmat una setmana de vaga entre demà 15 i el 21 de juliol. La concentració tindrà, finalment, el suport de Comissions Obreres que després de mantenir una reunió amb les parts implicades, entre les quals es trobava l’administració com a mediadora, ha confirmat que no hi ha acord i, per tant, que la vaga continua endavant.

En aquest sentit, els treballadors demanen un pla industrial per garantir els llocs de treball en un futur immediat i davant un context d’incertesa. Després de perdre l’adjudicació per la fabricació dels seients del nou Seat Ibiza, segons va comunicar la Direcció de Johnson Controls Eurosit, la companyia es troba en una situació encara més complexa pels treballadors. I és que, segons diuen els representants de la companyia, si es vol aconseguir al setembre l’adjudicació dels seients del model Audi A1, l’empresa haurà de reduir els costos d’estructura i salarials així com concretar una reducció de la plantilla directa i indirecta, per externalitzar algunes feines.

Davant aquest futur incert, el comitè portarà endavant la vaga que començarà demà a Abrera, on es demanarà reforçar la confiança en la planta del municipi baixllobregatí.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios