www.elllobregat.com
El socialista Francesc Josep Belver, primer tinent d’alcalde de L’Hospitalet, escollit president del Consell Comarcal del Barcelonès
Ampliar

El socialista Francesc Josep Belver, primer tinent d’alcalde de L’Hospitalet, escollit president del Consell Comarcal del Barcelonès

viernes 24 de julio de 2015, 09:49h
Coalició Candidatura de Progrés i Entesa, ambdós amb vuit membres, són els grups més representatius de la cambra
A falta de saber el nou pacte de govern i el cartipàs del Consell Comarca del Barcelonès, on està representat L’Hospitalet, la sessió constitutiva del Ple comarcal ha escollit ja el seu president pel mandat de 2015-2019. Francesc Josep Belver Vallès, primer tinent d’alcalde de L’Hospitalet, serà el màxim representant de la cambra comarcal on hi haurà representats set grups polítics.

El dibuix del Barcelonès queda amb la Coalició Candidatura de Progrés, coalició socialista, amb vuit membres, mateix nombre que Entesa, ambdós els dos màxims exponents del Consell. CiU amb 6, el PP amb 5, les CUP, Ciutadans i ERC amb 4 completen la llista.

Així, doncs, L’Hospitalet estarà al davant del Consell Comarcal del Barcelonès, l’ens comarcal de la capital catalana. En aquest sentit, avui divendres 27 es constituirà el Consell Comarcal del Baix Llobregat on també s’escollirà al seu president. De moment, es manté la incertesa de si continuarà Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern, o es produirà el canvi definitiu per al nou mandat, després de la dimissió de Balsera.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios