www.elllobregat.com
Caprabo, empresa col·laboradora amb El Llobregat, i Abacus regalen la compra
Ampliar

Caprabo, empresa col·laboradora amb El Llobregat, i Abacus regalen la compra

viernes 04 de septiembre de 2015, 12:11h
L’import gastat a l’Abacus es converteix en diners per comprar a Caprabo.
Coincidint amb la tornada al col•legi, la companyia de supermercats i l’empresa de material escolar, Caprabo i Abacus, desenvolupen una acció conjunta destinada a facilitar l’estalvi de les famílies en un moment de gran despesa després de les vacances. L’import gastat a l’Abacus es converteix en diners per comprar a Caprabo.

És la primera vegada que ambdues companyies desenvolupen una acció comercial d’aquesta envergadura implicant el potencial de recursos i mitjans dels quals disposen. Caprabo compta amb 1,2 milions de targetes client, mentre que Abacus compta amb més de 800.000 socis.

La campanya s’inicia el 7 de setembre i finalitza el 13 de setembre. Durant aquesta setmana, les compres que es realitzin a l’Abacus es converteixen en cupons de compra per gastar a Caprabo. L’acció és vàlida en tots els Caprabo i Abacus de Catalunya. Caprabo compta amb 291 botigues a Catalunya, mentre que Abacus té 34 establiments comercials a la comunitat catalana. El temps de bescanvi és de dos mesos (fins el 8 de novembre) i es pot realitzar en qualsevol de les botigues Caprabo i per a qualsevol tipus de producte. A l’Abacus, les compres exclouen únicament llibres de text i llibres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios