www.elllobregat.com
Teatre Amateur, Chambao i Joan Pera, els principals atractius de la temporada de tardor de l’Auditori de Cornellà
Ampliar

Teatre Amateur, Chambao i Joan Pera, els principals atractius de la temporada de tardor de l’Auditori de Cornellà

martes 08 de septiembre de 2015, 12:42h

La temporada, ja amb entrades a la venta, s’estrena el 17 d’octubre amb BCN City Ballet

Arriba la tardor i com és ja habitual la cultura torna a un dels equipaments més importants del territori: l’Auditori de Cornellà, que ja ha posat a la venda les entrades dels diferents espectacles que des de l’octubre es podran veure a la ciutat amb més població del Baix.

En concret, serà el 17 d’octubre el dia que s’inicia aquesta temporada de tardor amb BCN City Ballet, una cita amb la dansa de la mà de ballarins seleccionats entre els finalistes del certamen Ciutat de Barcelona. Es tracta, de fet, d’una experiència única que permet gaudir de cultures i llocs d’origen diferents que comparteixen, això sí, la passió per la dansa.

Del món del ball al teatre, el darrer cap de setmana del mes d’octubre serà el torn pel ‘Bon Teatre Amateur’, que es celebrarà el 23, 24 i 25 per donar una oportunitat a les noves promeses del panorama teatral català. Enguany, es podrà veure ‘Paraules encadenades’ de la Cia Cornellà Teatre (dia 23); ‘El nom’ (dia 24), dirigida per Angèlica Quingles –guanyadora del novè concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà-; i ‘Ningú no és perfecte’, basada en la pel·lícula ‘Con faldas y a lo loco’, també de Cornellà Teatre.

Ja al mes de novembre, l’òpera i la simfònica es fa enguany un espai amb Simfonova, una nova iniciativa impulsada pel periodista Marcel Gorgori que combina espectacles d’òpera i música simfònica d’alta qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors i inèdits. El projecte es concreta amb Només per a uns quants?, el dia 8 de novembre a les 19 hores.

Encara en el món de la música clàssica, el 22 de novembre aterraran a l’Auditori ‘The Funamviolistas’, tres dones que lluny d’estar assegudes com a una orquestra tradicional, interpreten amb violí, viola i contrabaix una història amb la combinació de música, dansa, cant humor i teatre. Sense paraules. Ana Hernández, Mayte Olmedilla i Lila Horovitz han estat guardonades amb el premi Max, amb el premi Feria Castilla y León i el premi Talent Madrid.

Canvi de terci per acabar el mes amb Chambao, que presentarà el seu darrer àlbum ’10 años Around the World’ en una immersió a l’electrònica i la world music global de luxe. Chambao repassa i renova el seu repertori, però, a més, amb la col·laboració de grans artistes per commemorar el seu desè aniversari. Serà el 28 de novembre a la penúltima proposta de la temporada.

La última, com no podia ser d’altra manera, per un dels millors del teatre català: Joan Pera, posarà punt i final a la temporada de tardor, el 13 de desembre, amb ‘Fer riure és un art’, on celebra els seus 50 anys de professió. Proposta, novament, de primer nivell i assequible –només 18 euros amb entrada anticipada- que posa de relleu la qualitat del teatre que cada cop més ofereix el territori als seus equipaments; el que permet a la ciutadania no haver de fugir a Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios