www.elllobregat.com
L’Àrea Metropolitana amplia a quatre milions d’euros les ajudes per a la rehabilitació d’edificis residencials
Ampliar

L’Àrea Metropolitana amplia a quatre milions d’euros les ajudes per a la rehabilitació d’edificis residencials

miércoles 09 de septiembre de 2015, 12:33h

El Consorci de l’Habitatge de l’AMB subvencionarà del 35 al 50% del cost de les obres, gràcies a la partida que superarà els 15,6 milions d’euros

Arranjament de façanes, reparació de cobertes, adequació de les instal·lacions comunes, millora de l’aïllament, substitució de finestres, instal·lació de sistemes de calefacció o refrigeració, plaques solars, ascensors, remuntadors, rampes canvi de banyera per dutxa, substitució de la caldera... La llista, com podem veure, per rehabilitar edificis residencials i millorar, en general, els habitatges és llarga i complexa; el que aporta un valor afegit a aquesta ajuda metropolitana que, segons s’ha confirmat, s’ampliarà en aquest darrer quadrimestre de l’any.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona engreixa la partida amb 4,1 milions més del que s’havia previst a principi d’any. Així, l’aportació total passarà dels 11,5 als 15,6 milions d’euros, com dèiem, per a la rehabilitació d’edificis residencials i habitatges per aquesta convocatòria de 2015. A més, l’ens metropolità amplia els terminis per demanar els ajuts i presentar la documentació: es podran presentar els informes d’idoneïtat fins el 30 de novembre i els ajuts fins al 29 de gener de 2016.

Els ajuts, destinats a edificis de titularitat privada, es poden agrupar en quatre grans grups: conservació dels immobles; millora de la qualitat i la sostenibilitat; millora de l’accessibilitat i millora de l’habitabilitat. En aquest sentit, el Consorci de l’Habitatge de l’AMB subvencionarà del 35 al 50% del cost de les obres, segons el tipus d’actuació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios