www.elllobregat.com
L’Àrea Metropolitana amplia a quatre milions d’euros les ajudes per a la rehabilitació d’edificis residencials
Ampliar

L’Àrea Metropolitana amplia a quatre milions d’euros les ajudes per a la rehabilitació d’edificis residencials

miércoles 09 de septiembre de 2015, 12:33h

El Consorci de l’Habitatge de l’AMB subvencionarà del 35 al 50% del cost de les obres, gràcies a la partida que superarà els 15,6 milions d’euros

Arranjament de façanes, reparació de cobertes, adequació de les instal·lacions comunes, millora de l’aïllament, substitució de finestres, instal·lació de sistemes de calefacció o refrigeració, plaques solars, ascensors, remuntadors, rampes canvi de banyera per dutxa, substitució de la caldera... La llista, com podem veure, per rehabilitar edificis residencials i millorar, en general, els habitatges és llarga i complexa; el que aporta un valor afegit a aquesta ajuda metropolitana que, segons s’ha confirmat, s’ampliarà en aquest darrer quadrimestre de l’any.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona engreixa la partida amb 4,1 milions més del que s’havia previst a principi d’any. Així, l’aportació total passarà dels 11,5 als 15,6 milions d’euros, com dèiem, per a la rehabilitació d’edificis residencials i habitatges per aquesta convocatòria de 2015. A més, l’ens metropolità amplia els terminis per demanar els ajuts i presentar la documentació: es podran presentar els informes d’idoneïtat fins el 30 de novembre i els ajuts fins al 29 de gener de 2016.

Els ajuts, destinats a edificis de titularitat privada, es poden agrupar en quatre grans grups: conservació dels immobles; millora de la qualitat i la sostenibilitat; millora de l’accessibilitat i millora de l’habitabilitat. En aquest sentit, el Consorci de l’Habitatge de l’AMB subvencionarà del 35 al 50% del cost de les obres, segons el tipus d’actuació.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto