www.elllobregat.com
Ràdio Sant Boi engega una nova etapa amb programació, imatge i web noves
Ampliar

Ràdio Sant Boi engega una nova etapa amb programació, imatge i web noves

miércoles 09 de septiembre de 2015, 17:04h
El pròxim dilluns 14 de setembre, la ràdio inicia una nova programació amb informació, entreteniment, música i esport; tots els ingredients per fer de la ràdio municipal un gran mitjà de proximitat

La ràdio municipal de Sant Boi (89.4 FM), una de les emissores deganes del territori, ha començat avui una nova temporada plena de canvis. L’estrena de la nova pàgina web (radiosantboi.com) és la prova del pas endavant que fa aquest mitjà local que, sota el lema ‘Ho deixaràs tot per escoltar-nos’, es modernitza amb nova web, nova imatge i, també, nova programació. El 14 de setembre es posarà en marxa la nova graella amb dos grans magazines: el nou matinal, La república santboiana (dies feiners, de 8 a 11 hores), a càrrec d’Andreu Alemany; i, a la tarda, ‘El momento inútil’ (de dilluns a dijous, de 18 a 20 hores) a càrrec de l’associació ‘Do It’, que dedicarà gran part del contingut a la gent jove de la ciutat.

No faltarà l’Informatiu Local que seguirà tenint dues edicions (migdia i vespres), d’una hora per franja (de 13 a 14 hores i de 20 a 21 hores), novament, sota la direcció de Josep Pallarès com a director del mitjà. A més, eRàdio Sant Boi gaudirà de la connexió amb l’Informatiu de la Xarxa (14 hores).

Amb un ‘staff’ fonamental de cinc persones (Josep Pallarès, Mònica Santacreu, José Antonio Cabello, Fernando Martínez i Damià Grima), a més de diferents col·laboradors, la ràdio oferirà, doncs, informació, entreteniment, sense oblidar la bona música amb ‘Tot música’ o l’esport pel cap de setmana amb ‘Bogeria esportiva’, conduït per Cecília Martínez, entre altres propostes. Tot amb l’esperit de ser una ràdio propera, participativa, innovadora, útil i de qualitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(1)

+
1 comentarios