www.elllobregat.com
CaixaBank guanya, al nord, més de 6.300 clients que contracten Fons d’Inversió

CaixaBank guanya, al nord, més de 6.300 clients que contracten Fons d’Inversió

Por Dayana García Blas
miércoles 16 de septiembre de 2015, 02:56h
L’entitat líder en fons d’inversió a la província ha gestionat quasi 300 milions de patrimoni als dos territoris

La gestora de fons de CaixaBank, InverCaixa, s’alça amb un total de 6.393 clients que han contractat fons d’inversió tant a Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat Nord), i a la comarca de l’Anoia. Es tracta d’un increment del 17% més respecte l’any anterior.

L’entitat és líder en fons d’inversió a la província de Barcelona, i ha aconseguit en tots dos territoris els 290 milions d’euros de patrimoni gestionat, lo que suposa un increment interanual en volum d’actius sota gestió del 35%. La financera catalana té una quota de mercat del 42,7% i un volum d’actius sota gestió d’11.041 milions d’euros.

A nivell espanyol, la gestora ha atret 5.600 milions d’euros durant els sis primers mesos del 2015 que s’addicionen a la integració dels fons de la gestora de Barclays a Espanya. Tot sumat fa que InverCaixa es consolidi com a líder en el seu mercat amb un volum d’actius sota gestió de 45.000 milions d’euros.

Gran part del creixement de la gestora de fons prové d’aportacions netes ja què en els últims anys s’ha incorporat un volum de fons originaris d’integracions d’altres entitats financeres com Banca Cívica. D’altra banda, en quant a la gestió de fons en els darrers anys, s’ha passat d’un 70% del patrimoni en gestió passiva a un 75% dels fons en gestió activa. Respecte a aquests últims, cal remarcar la Gamma Elecció – Equilibri, Creixement i Oportunitat- que ja ha superat els 12.000 milions sota gestió. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(6)

+
0 comentarios