www.elllobregat.com
Separem el gra de la palla

Separem el gra de la palla

miércoles 16 de septiembre de 2015, 02:59h
Tornem de vacances, unes vacances marcades per diversos esdeveniments dolorosos i vergonyants, i ens hem d’endinsar de ple a la campanya de les eleccions autonòmiques del 27-S.

Eleccions, com a mínim, diferents, tenyides de plebiscit, en les que segur que la ciutadania haurà d’esforçar-se per saber del tot, què hi ha darrere de cada papereta.

La gent que integra la candidatura de “Catalunya Sí Que Es Pot” planteja una campanya amb la més rigorosa responsabilitat de pensar i compartir el somni de canviar el país per fer-lo millor per tothom. I en això, inevitablement, hi va també la tant anhelada lluita contra la corrupció i el frau, la inaguantable vulnerabilitat dels nostres serveis públics, la participació i transparència per dignificar l’acció política. CSQEP afronta el 27-S amb un compromís inequívoc amb la justícia social, assenyalant amb el dit la poma podrida.

Amb la certesa de saber per a qui treballem, el candidat Rabell i la seva gent fan propostes que posen al centre de les prioritats a les famílies catalanes que demà, avui, necessitaran resoldre problemes. És clar, tot son diners. Alguns cauran del cel, potser. Rabell, proposa redistribuir la renda, de manera que les rendes més altes se sotmetin a gravàmens més alts. I recuperar l’impost de successions. I acabar amb les corrupteles amb l’erari públics. I tantes altres coses.

Això si, si veniu al Prat, entre mítings i cartells, us assegurem que la nostra Festa Major segueix intacta, i que a les places i carrers hi lluirà l’escut de la ciutat, immersa en quatre dies de d’activitat frenètica que, de ben segur, serà del gust de tothom. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios