www.elllobregat.com
Acord de col·laboració entre el Canal Olímpic de Catalunya i el RCD Espanyol
Ampliar

Acord de col·laboració entre el Canal Olímpic de Catalunya i el RCD Espanyol

miércoles 16 de septiembre de 2015, 03:45h
Els socis del club blanc-i-blau gaudiran de descomptes en l’entrada i les activitats del recinte esportiu. El Canal Olímpic potencia l’alta competició, però també ofereix lleure per persones de totes les edats

El Canal Olímpic de Catalunya va signar amb el RCD Espanyol un conveni de col•laboració en el marc de les relacions institucionals que la Secretaria General de l’Esport manté amb els clubs catalans. Els encarregats de rubricar l’acord van ser el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el president del club blanc-i-blau, Joan Collet.

Aquest conveni entre les dues entitats, signat al Power8Stadium, preveu que els socis del RCD Espanyol gaudeixin d’un descompte del 50 per cent en l’entrada general al recinte esportiu de Castelldefels, així com també en les activitats pròpies de lloguer que s’hi ofereixen.

El Canal Olímpic de Catalunya és un espai centrat en potenciar l’activitat dels esports aquàtics per a l’alta competició i el lleure a persones de totes les edats, així com apropar i donar suport a les federacions que tenen participació de forma directa o indirecta al Canal, i promocionar l’esport infantil i juvenil.

Les instal•lacions ocupen una superfície de 450.000 m2, dels quals 150.000 són d’aigua dolça procedent del nivell freàtic, i inclouen una làmina d’aigua, un carril perimetral de 2.700 metres per córrer o patinar, un espai de fitness, un camp de pitch and putt, una zona per a la pràctica del tir amb arc, camps de futbol i voleibol, un carril bici, una piscina d’estiu i un hangar, entre d’altres espais. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios