www.elllobregat.com

Detingut després de provocar un accident amb una taxa d’alcohol quatre vegades superior a la permesa

jueves 17 de septiembre de 2015, 10:24h

Els fets van ocórrer a les sis de la matinada d’aquest diumenge a l’A-2, a l’alçada de Sant Andreu de la Barca

Conduir sota els efectes de l’alcohol o d’altres substàncies és una autèntica bomba de rellotgeria pel conductor, però també per la resta d’usuaris de la xarxa viària. Això que sembla tan senzill, per a molts encara es tradueix en el famós “jo controlo”. Això devia pensar aquest home de 40 anys, de nacionalitat peruana i veí de Barcelona, que va acabar detingut aquest diumenge com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària després de patir un accident amb un altre vehicle. L’home va quadruplicar la taxa d’alcohol permesa.

Els fets es van donar a les sis de la matinada a l’A-2, a l’alçada de Sant Andreu de la Barca, direcció Lleida. Just en el quilòmetre 594 de la via ràpida, un mosso fora de servei es va topar amb un accident entre dos cotxes. En parar-se per ajudar als implicats, de seguida, va haver de retenir al conductor ebri que, segons fonts oficials, va intentar marxar del lloc de l’accident.

En arribar la unitat de mossos de trànsit van observar que aquest home presentava símptomes evidents d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques, símptomes que es van confirmar amb la prova: fins a 1,01 mg/l d’aire espirat va donar, quatre vegades més de la taxa permesa legalment (0,25 mg/l). Aquesta taxa es considerada delicte penal i, per tant, l’home va ser detingut immediatament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios