www.elllobregat.com
La remodelació del tercer tram del passeig Marítim de Castelldefels tancarà la circulació durant dos mesos
Ampliar

La remodelació del tercer tram del passeig Marítim de Castelldefels tancarà la circulació durant dos mesos

martes 22 de septiembre de 2015, 10:36h

Les restriccions, que afecten al tram entre l’Avinguda República Argentina i el carrer Penyeta Roja, començaran a partir del dia 28 de setembre

Les obres de reurbanització del tercer tram del Passeig Marítim de Castelldefels cremen una etapa més amb la millora de la calçada, fet que comportarà la restricció total de qualsevol circulació entre l’Avinguda República Argentina i el límit de la ciutat amb Sitges. A partir del dia 28 de setembre, doncs, aquest tram estarà totalment tancat al trànsit tant privat com públic.

L’alternativa viària passarà pel Carrer Mèxic que reprendrà el sentit de la circulació original, a més del canvi de direcció del passeig Ferrocarril. Pel que fa els carrers transversals (Uruguai, Colòmbia, Veneçuela, Xile o Perú) quedaran totalment anul·lats al trànsit i només tindran accés els veïns. En aquest sentit, tampoc es podran fer servir els pàrquings del Passeig Marítim i, per aquest motiu, s’habilitaran tres zones d’aparcament: dos al carrer Mèxic i una més a Penyeta Roja.

Pel que fa el servei de transport públic, els autobusos podran continuar pel passeig del Ferrocarril (sentit Sitges), però per anar direcció Barcelona passaran pel passeig del Timó.

Així serà durant els dos mesos previstes per fer aquestes obres, amb les quals es millorarà la calçada i es corregiran les irregularitats del ferm.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios