www.elllobregat.com

Va escollir a les dues persones equivocades

lunes 19 de octubre de 2015, 10:41h

Mossos d’Esquadra deté a un veí de Martorell per intentar robar a una parella del cos policial de paisà

Tenia 17 antecedents policials, la majoria pel mateix tipus de delicte, però, aquesta vegada, es va equivocar de víctimes. Un home, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Martorell, va ingressar a presó després de ser detingut per intentar robar a una parella de Mossos d’Esquadra que feia tasques de vigilància de paisà per prevenir precisament robatoris a establiments comercials a la nit.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 6 d’octubre poc després de les dues de la matinada quan l’home va intentar fer un robatori amb arma blanca a aquests dos agents que es trobaven a l’interior d’un vehicle estacionat a la via pública. L’home va ser detingut immediatament per un robatori amb intimidació en grau de temptativa.

Segons va saber després la policia catalana, l’home comptava amb aquests disset delictes previs. De fet, Mossos va saber que pocs dies abans, el 2 d’octubre, l’home va atracar també amb arma blanca a la responsable d’un bar a Martorell per robar els diners en efectiu de la caixa.

Per tot, el detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios