www.elllobregat.com
Castellví de Rosanes, petit però democràtic
Ampliar

Castellví de Rosanes, petit però democràtic

lunes 19 de octubre de 2015, 12:03h

L’Ajuntament envia un qüestionari a totes les llars per conèixer les prioritats de tots els ciutadans i celebra dues audiències públiques per tractar diversos temes municipals

Encara en els primers mesos de legislatura, que millor moment que aquest per saber l’opinió de la ciutadania i les seves prioritats. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, el municipi més petit en població del territori, ha distribuït per totes les llars de la vila un qüestionari per saber les prioritats dels ciutadans per a l’exercici de 2016. D’aquesta manera, el govern local podrà focalitzar, segons els interessos de tots els enquestats que contestin, la seva actuació en relació amb els recursos disponibles.

Amb l’objectiu de fomentar la participació, a més, el qüestionari recull algunes preguntes sobre temes de llarg termini per poder definir línies estratègiques d’actuació als pròxims anys. Es rebran durant aquests dies, dos per domicili, i es tindrà de marge fins el 30 d’octubre per omplir-los. Es podran dipositar al vestíbul de l’Ajuntament, al Casal de la Gent Gran i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. A més, hi ha l’opció de la versió online que també estarà disponible durant aquest període.

En paral·lel, l’Ajuntament organitzarà dues audiències públiques els dies 23 i 30 d’octubre per repassar la situació actual del municipi des del punt de vista econòmic, social, urbanística i d’infraestructures, entre altres temes, així com projectes d’ordenances i pressupostos.

La primera de les audiències públiques tindrà lloc divendres 23 d’octubre a les 19.30 hores al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. El divendres següent, 30 d’octubre, se’n farà una segona al saló de plens de l’Ajuntament, també a les 19.30 hores.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios