www.elllobregat.com
Espectacular arrencada del sisè Quinto Tapa Pota Blava de El Prat amb 35.000 tapes venudes en els primers 10 dies
Ampliar

Espectacular arrencada del sisè Quinto Tapa Pota Blava de El Prat amb 35.000 tapes venudes en els primers 10 dies

martes 20 de octubre de 2015, 09:54h

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) consideren que aquestes dades són un exemple de l’èxit per l’aposta clara amb un producte diferent i de qualitat, com és el Pota Blava

A diferència de la resta de diumenges a El Prat de Llobregat, que acostumen a ser silenciosos i calms com a mínim per la tarda, el dia 11 i el 18 d’aquest mes van aportar un esperit diferent sobretot als bars i restaurants que participen a la sisena edició del Quinto Tapa Pota Blava, la iniciativa més popular de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). Estaven inexplicablement a vessar. Segons ha pogut saber aquesta capçalera, de fet, ja el primer cap de setmana es va haver de trucar a la Moritz -companyia patrocinadora enguany de la iniciativa- per fer un nou carregament de cerveses a diversos locals del municipi participants del Quinto Tapa. Cal imaginar com estaven divendres i dissabtes. I és que, en els deu primers dies de l’actual edició, la trentena de bars i restaurants han venut fins a 35.000 quintos amb les corresponents tapes preparades per l’ocasió.

Es superen així, segons l’organització, totes les previsions i expectatives més favorables i es considera, doncs, un èxit el fet d’apostar per un producte diferent i de qualitat com és el gall Pota Blava, l’únic pollastre amb el distintiu europeu de qualitat IGP. En aquest sentit, amb l’objectiu i l’esperit de defensar i treballar amb el producte i comunicar les seves virtuts gastronòmiques, l’AGT va organitzar en paral·lel l’acte ‘Som Pota Blava i tornem a Barcelona’ al 300 del Born de Barcelona, on es van aplegar criadors, pagesos, productors, gastrònoms i cuiners per recordar el pas històric per aquest mercat del raça Prat.

Com és habitual, el Quinto Tapa d’enguany durarà també unes tres setmanes i, per tant, encara el podrem gaudir fins a l’1 de novembre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios