www.elllobregat.com
Front solidari de Begues per ajudar a les víctimes de l’explosió de gas
Ampliar

Front solidari de Begues per ajudar a les víctimes de l’explosió de gas

martes 20 de octubre de 2015, 18:01h

El dissabte 24 d’octubre aplegarà a una seixantena d’entitats i ciutadans del municipi per recaptar fons en favor de les cinc famílies que van perdre el seu domicili per l’accident

Afortunadament no es van haver de lamentar víctimes mortals, però cinc famílies van perdre la seva llar al centre de Begues després d’una gran explosió de gas el 26 de juliol que va destruir totalment quatre vivendes i va afectar moltes més. Per aquest motiu, a l’espera de les ajudes i les indemnitzacions de l’administració i les companyies asseguradores, la ciutadania s’ha avançat per intentar ajudar a les víctimes d’aquest accident ja que, segurament, les ajudes no compensaran els danys provocats per l’explosió.

Així, Begues organitzarà el dissabte 24 d’octubre una jornada solidària que aplegarà a una seixantena d’entitats, entre establiments i artesans de la vila, a més d’un centenar de voluntaris que col·laboraran en una festa sense precedents. A partir de les 11 h, i durant tot el dia, hi haurà actuacions musicals (amb els grups Garbes i Rostolls, +KRitme i altres), una tómbola solidària, degustacions gastronòmiques, un “mercadillo”, activitats infantils, tallers oberts a la participació de tothom (de fang, bijuteria de ganxet, galetes...), passeigs amb cotxes clàssics i moltes coses més. Tot, amb l’objectiu de recaptar fons amb la campanya Begues Suma, Begues Reacciona, una proposta de micromecenatge que permetrà donar suport a les famílies afectades.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios