www.elllobregat.com
David Guerrero substituirà a Raúl Montilla com a corresponsal de La Vanguardia al Baix Llobregat i L’Hospitalet

David Guerrero substituirà a Raúl Montilla com a corresponsal de La Vanguardia al Baix Llobregat i L’Hospitalet

jueves 22 de octubre de 2015, 13:22h

Raúl Montilla s’incorpora a la plantilla del rotatiu català dies abans de guanyar el VI Premi de Periodisme Agroalimentari de APAE

El periodista baixllobregatí David Guerrero és ja el nou corresponsal de La Vanguardia al Baix Llobregat i L’Hospitalet després de la incorporació del periodista, Raúl Montilla, a la plantilla del rotatiu català. Guerrero, llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat vinculat als mitjans locals des d’abans del 2010, any en que va co-fundar el digital Viu Molins de Rei, mitjà del qual és el director.

El seu vincle amb el món local el va permetre fitxar aquell mateix any per Ràdio Barcelona – Cadena SER, com a corresponsal del territori, vincle que encara manté. Ara, a més de ser una de les veus del territori als mitjans nacionals, també serà una de les plomes de referència, en aquest cas, a La Vanguardia.

Guerrero compaginarà, a més, la seva nova tasca professional amb els projectes que ell ha fet créixer als darrers anys, entre ells, el seu nou projecte a Sant Boi, la publicació ‘Sant Boi Diari’ que va néixer com a versió online -en una proposta semblant al Viu Molins de Rei- i que ara dóna el salt al paper, amb una publicació local de 12 pàgines.

Per la seva banda, Raúl Montilla –nascut com sempre diu entre Esplugues i L’Hospitalet i ara resident de Vallirana- s’incorpora a les files de la publicació estrella del Grup Godó, on treballava des de 2003 com a corresponsal de la comarca. Ho fa just dies abans de rebre el Premi de Periodisme Agroalimentari de l’APAE (L’Associació de Periodistes Agroalimentaris d’Espanya) per l’article ‘La Ciudad Insomne’ publicat a La Vanguardia l’1 de novembre de 2014. Doble bona notícia, doncs, per Montilla i pel territori que l’ha vist créixer personal i professionalment. A més, de periodista, Raúl Montilla és autor de diversos llibres com ‘La ciudad de las tormentas’, ‘El último invierno’ o ‘Barcelona, 1912’.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(2)

+
0 comentarios