www.elllobregat.com
L’artista Diego Mallo i pacients de Benito Menni CASM seran els autors del cartell de la fira de la Puríssima de Sant Boi
Ampliar

L’artista Diego Mallo i pacients de Benito Menni CASM seran els autors del cartell de la fira de la Puríssima de Sant Boi

martes 03 de noviembre de 2015, 13:00h

La festa anual més destacada de la ciutat, que obre la campanya nadalenca, es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre

A falta de poc més un mes per a la celebració d’una de les festivitats més importants de la ciutat de Sant Boi, la fira de la Puríssima, comencem a conèixer alguns dels detalls de l’edició d’enguany. El primer, el seu cartell de presentació. L’il·lustrador, pintor i escultor Diego Mallo i usuaris del complex asistencial Benito Menni de Germanes Hospitalàries seran els autors en l’elaboració del cartell de promoció de la fira.

El treball conjunt d’aquests artistes que pateixen algun tipus de problema de salut mental amb el viguetà Mallo ha cristalitzat, segons fonts oficials de Germanes Hospitalàries, en una “obra de gran qualitat plàstica plena de matisos” i el més imporant: ha servit com a teràpia pels usuaris del centre: “Aquesta activitat ha estat enriquidora tant a nivell personal, artístic com terapèutic per a totes les persones que hi han participat”, deia l’educadora Núria Descalzo, coordinadora de l’experiència. De fet, segons han expressat alguns dels usuaris, el projecte ha representat un descobriment de les seves capacitats artístiques i els ha aportat força i confiança en ells mateixos.

El cartell, que substituirà a la passada proposta que va comptar amb la col·laboració de Kukuxumusu, serà finalment presentat durant el mes de novembre en un acte oficial de l’Ajuntament de Sant Boi. La festivitat, com és habitual, es celebrarà el cap de setmana del pont de la Constitució, en concret, els dies 6, 7 i 8 de desembre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios