www.elllobregat.com
Jornada per la dinamització de la restauració de la ciutat | Arxiu
Ampliar
Jornada per la dinamització de la restauració de la ciutat | Arxiu

La ruta gastronòmica de L'Hospitalet 'A la tardor, platillos!' torna amb més d'una vintena de participants

martes 03 de noviembre de 2015, 18:59h
Del 6 al 29 de novembre, 22 bars i restaurants de la ciutat oferiran una proposta culinària tradicional amb l'objectiu de dinamitzar la restauració local
L'aposta per afavorir el món de la restauració a L'Hospitalet continua fent passes endavant. L'Ajuntament de la ciutat, a través de l'Àrea Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació, impulsarà aquest mes, per segon any consecutiu, la ruta gastronòmica coneguda com a 'A la tardor, platillos' que té com a objectiu dinamitzar la restauració local.

Per aconseguir-ho, 22 bars i restaurants de la ciutat oferiran del 6 al 29 de novembre un 'platet' amb una proposta culinària tradicional catalana o d'altres entorns, al preu de 4 euros. Com a novetat, la ciutat comptarà amb quatre cocteleries de la ciutat que, en aquest marc, també preparant un còctel especial al mateix preu per obrir el programa a altres tipus de locals que també es volen beneficiar de la dinamització econòmica que pretén aquesta iniciativa.

Més enllà del consum, els establiments participaran per obtenir el reconeixement al platet més creatiu, al més saborós, així com al millor servei. El guanyador serà escollit per un jurat format per cuiners del Centre de Formació d'Hostaleria de L'Hospitalet, membres del Gremi d'Hostaleria i Alimentació de la ciutat i altres experts gastronòmics. Per la seva part, la ciutadania podrà escollir el millor platet de la ciutat.

A la tardor, platillos! se suma així a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local, com les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat; la ruta de les Festes de Primavera; el programa de GastronomiaL’H, amb tallers i seminaris que compten amb la participació de cuiners, empreses, experts en gastronomia i persones del món acadèmic, i el projecte formatiu del Centre de Formació d’Hostaleria de la ciutat, que prepara nois i noies com a cuiners, bàrmans i cambrers.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios