www.elllobregat.com
Comissats a Cornellà quasi un centenar d'ocells fringíl·lids
Ampliar

Comissats a Cornellà quasi un centenar d'ocells fringíl·lids

martes 03 de noviembre de 2015, 19:23h
Els Mossos d'Esquadra han recuperat fins a 633 exemplars en el que portem d'any i ha denunciat a 16 persones per pressumpte venda il·lícita

Nou episodi contra el mercat negre d'ocells, novament, a Cornellà. Agents de Mossos d'Esquadra de la Unitat de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud han comissat fins a 94 ocells fringíl·lids a la ciutat baixllobregatina després d'un dispositiu que, aquest cop, va acabar sense detinguts.

Els agents de l'URMA de la policia catalana tenien coneixement que, en una plaça de la ciutat, és periòdica la concentració d'aficionats al món de l'ornitologia i que es comercialitza amb aquest tipus d'exemplars. Per aquest motiu, Mossos d'Esquadra es va personar el dia 29 d'octubre, quan s'havien aplegat fins a 300 persones. Els agents de Medi Ambient van observar com un grup de persones marxava, deixant a terra diverses gàbies per tal de no ser detinguts.

En total es van recuperar 18 gàbies amb 51 passerells (Carduelis cannabina), 13 gàbies amb 36 caderneres (Carduelis carduelis) i tres gàbies amb set verdums (Carduelis chloris). Aquests ocells van ser traslladats al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de la Mogoda.

Amb aquesta operació ja són 633 ocells fringíl·lids els que s'han recuperat per la policia catalana en el que portem d'any. A més, s'ha denunciat a 16 persones que els tenien sense complir les obligacions fixades legalment.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios