www.elllobregat.com
El president d'ERC de Sant Boi, Sergi Purcet, fa el salt a la literatura
Ampliar

El president d'ERC de Sant Boi, Sergi Purcet, fa el salt a la literatura

martes 03 de noviembre de 2015, 19:47h
El republicà publica la seva primera novel·la titulada 'La noia de la pluja'


Amor, ràbia, dolor. Olors. Llàgrimes. Tot un ventall d'emocions i de sentiments és el que aplega, segons el seu autor, 'La noia de la pluja', de l'escriptor i polític santboià Sergi Purcet. L'actual president d'ERC a Sant Boi presentarà el dijous dia 5 de novembre, a les 19:30 h. al 'Tot Begut, Tot per Beure', a la plaça de l'Ajuntament nº 10, la seva primera novel·la en un acte que anirà a càrrec de Jaume Sans, responsable local d'Òmnium Cultural i també regidor republicà al consistori.

Prologat per Salvador Macip, Purcet fa el salt a la ficció després de diversos relats editats en reculls col·lectius, a més d'altres participacions en el món literari a la xarxa. Llicenciat en Biologia i Bioquímica per la Universitat de Barcelona i gran aficionat a la lectura, fins ara el coneixíem pel seu vessant política lligat al partit republicà de Sant Boi, el qual presideix des d'aquest estiu just després d'unes eleccions municipals.

L'obra narra la història de l'Albert, un jove advocat d'èxit que, de sobte, s'adona que el neguiteja una noia que va veure sota la pluja i que tenia un aire familiar. Pensar en una altra persona més que en ell mateix és tota una novetat pel protagonista. Saber qui és aquesta dona serà el fil conductor d'una obra, com dèiem, plena d'emocions.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios